lauantai 28. joulukuuta 2013

Lähtövalmiina

Suomessa on vielä aikainen aamu, mutta Japanissa eletään jo iltapäivää. Aikaero Suomen ja Japanin välillä on näin talviaikaan seitsemän tuntia (kesäaikaan kuusi). Yritin jo tänään saada rytmiä käännettyä heräämällä aamuviideltä. Pakkailu meni eilen myöhään, joten yöunet jäivät noin viiteen tuntiin, mutta toivon väsyneenä saavani paremmin unta lentokoneessa.

Sain pakattua ison matkalaukkuni eilen. Luulen, että yli puolet sen sisällöstä on joko suklaata tai muita makeisia. Ne saan onneksi jätettyä Japaniin, ettei tarvitse takaisin päin tuoda. Lisäksi minulla on käsimatkatavaroina Haltin 27 litrainen reppu, käsilaukku ja kameralaukku. Olen varmasti isojen kantamusteni kanssa surkea näky jollain japanilaisella juna-asemalla.

Finnairin lennolla ruumaan menevä laukku saa painaa enintään 23kg, käsimatkatavara 8kg. Yritin eilen punnita laukkuani kotoa löytyneellä henkilövaa'alla ja sain tulokseksi noin 21kg. Toivottavasti lentokenttähenkilökunta ei saa omalla vaa'allaan kovin paljon suurempaa tulosta, muuten menee ylipainoa. Saa kyllä nähdä, miten pärjään Japanissa laukkuineni: jaksan jotenkuten nostaa laukkuni ilmaan. Isäni sanoi, että tarvisin pari kamelia mukaan. Harmi, että ne jäivät nyt hankkimatta.

Lento AY037 lähtee siis tänään klo 17.20 Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Vanhempani vievät minut kentälle ja käyvät samalla ihastelemassa lentokoneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti