maanantai 15. kesäkuuta 2015

13.6.2015 Jälleen Kagoshimaan

Lauantaina oli taas vaihteeksi aikainen aamu. Heräsin kello 5.45. Keräsin tavarat kasaan ja kuvailin aamutaivasta huoneeni ikkunasta.
Kävimme seitsemän aikaan aamiaisella, sen jälkeen pienellä kävelyllä ja kahdeksan aikaan lähdimme ajamaan takaisin Miyazakiin. Junani Kagoshimaan (Tokkyuu Kirishima 7) lähti Kagoshimaan lähti kello 9.18. Aamulla Miyazakissa sää oli melko selkeä, mutta junamatkan aikana alkoi taas sataa ja maisema oli harmaa.
Junani saapui Kagoshimaan kello 11.38. Vastassa olivat Aya, Naho, Yoshie ja Yuuichi. Kävimme yhdessä lounaalla syömässä tonkatsua. 

Myöhemmin iltapäivällä kävin Ayan ja Nahon kanssa AEONissa. Löysin taas Axes femmeltä kivoja vaatteita, kuten myös Uniqlolta. Söimme myös jäätelöä.
Viiden jälkeen kävimme poimimassa Sachikon, Fumikan Kagoshimassa asuvan tädin, kyytiin ja tulimme Yoshitomeille syömään illallista. Illan aikana myös Tomomi, Takeru ja Yui tulivat naapurista käymään. Yuuichi ja Sachiko kuluttivat alkoholia melko runsaasti. Sain Ayan perheeltä ihananvärisen yukatan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti