maanantai 15. kesäkuuta 2015

14.6.2015 Sendai ja karaokea

Sunnuntaina en ottanut jostain syystä ainuttakaan kuvaa. Johtuu varmaan kaatosateesta, ei tehnyt mieli kuvata.

Aya, Naho ja Ayan vanhemmat Tohru ja Toshiko tulivat hakemaan minua aamulla yhdeksän jälkeen. Lähdimme vajaan tunnin ajomatkan päähän Sendain kaupunkiin (pohjoisessa Tohokun alueella on Sendai, joka joutui tsunamin runtelemaksi, tämä on Satsuma-Sendai). Ayan ja Nahon veli Tamio asuu siellä perheineen, joten lähdimme sinne vierailulle. Kävimme menomatkalla ostamassa kakkupaloja kahvilasta tuliaiseksi. Tamio ei ollut kotona. Leikin perheen nuorimman lapsen Soun (noin 7v.?) kanssa jumppapallolla. Heittelimme sitä toisillemme. Se oli tosi hauskaa, mutta siinä tuli kuuma. Sää oli taas kostea ja lämmin.

Kävimme sushiravintolassa syömässä lounasta ja lähdimme sitten ajamaan takaisin Kagoshimaan. Heitimme vanhemmat ja Nahon kotiin ja lähdimme Ayan kanssa Kagoshiman keskustaan shoppailemaan (taas vaihteeksi). Löysin muun muassa Natsume Yuujinchou -mangan Nyanko-sensei -pehmolelun.

Viiden aikaan Yoshitomit liittyivät seuraamme ja menimme kahdeksi tunniksi laulamaan karaokea. Se oli hauskaa, sain laulaa monta kappaletta. Myös Sakin, Yuin ja Takerun oli tarkoitus tulla mukaan, mutta he olivat kiireisiä koulujuttujen kanssa.

Palasimme karaoken jälkeen kotiin ja katsoimme Yuuichin tallentamaa Helsinki-aiheista ohjelmaa. Se oli ihan mielenkiintoinen, selostus oli tietysti japaniksi, kun tuottajakin oli Japanin yleisradio eli NHK. Minua väsytti aika paljon, joten menin suhteellisen aikaisin nukkumaan,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti