sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

16.6.2015 Baymax ja pakkailua

Tiistaina satoi taas vaihteeksi kaatamalla. Heräsin ennen Shuuta, joten päätin jatkaa edellisen päivän teemaa ja kuvata Nyanko-senseitä nukkuvan Shuun vieressä.

Shuu lähti kouluun ennen kahdeksaa. Pakkailin taas tavaroita, ja sain isompaan matkalaukkuuni tungettua 26 kg tavaraa. Ei hyvä. Sieltä piti sitten siirtää kolme kiloa tavaraa toiseen, jo-aika-täyteen matkalaukkuun. Jätin tämän homman iltaan. Katsoin sen sijaan Baymaxin japaninkielisenä englanninkielisillä teksteillä. Kyseinen Disney-elokuva tunnetaan Suomessa nimella Big Hero 6. Aya tuli hakemaan minua ja Yoshieta kymmenen aikoihin juuri kun elokuva loppui.

Lähdimme vielä kiertelemään Kagoshiman keskustan kauppakatuja ja tavarataloja. Yritimme metsästää kaverilleni tuliaiseksi pieniä sushi-magneetteja, mutta niitä ei tullut vastaan missään. Kävimme lounaalla, söin currya ja mangopannacotta-parfait'n. Keskustakiertelyn jälkeen ajoimme vielä käymään toisaalla pienehkössä kauppakeskuksessa, jossa kävimme Daisossa ja lastenvaateliikkeessä (ostin tuliaissukat). Palasimme kotiin kolmen jälkeen.

Neljän aikaan lähdimme uudelleen Shuun koululle, jossa kävimme ottamassa edellisellä kerralla unohtuneen yhteiskuvan. Emme viipyneet kauaa, vaan päästimme opiskelijat jatkamaan hommiaan, lähinnä kerhoaktiviteettejaan. Koulu ei muuten rakennuksena ollut kovin houkuttelevan näköinen, pikemminkin kolkohko ja luokat ovat sisältä melko simppeleitä. Mutta ihmiset ovat mukavia.



Illalla pakkasin loppuun ja sain isomman laukun noin 23 kg:n painoiseksi. Pienempi jäi alle 20 kg:n. Repustakin taisi tulla kymmenen kiloa. Söimme illalliseksi muun muassa omuraisua ja ebifuraita, Aya ja Naho olivat myös käymässä. Myös naapurin Tomomi, Yui ja Takeru piipahtivat hyvästelemässä. Ennen nukkumaanmenoa yritin auttaa Shuuta englanninläksyissä, mutta japaninkielentaitoni ei oikein riittänyt selittämään kielioppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti