maanantai 15. kesäkuuta 2015

15.6.2015 Nyanko-sensei ja lisää shoppailua

Maanantaiaamuna minun oli tarkoitus nukkua pitkään, mutta heräsin taas kuuden aikaan junan ääneen. Paikallisjunaratahan kulkee aivan Yoshitomien talon vierestä. Pakkailin tavaroita matkalaukkuuni ja kuvailin edellisenä päivänä ostamaani Nyanko-sensei pehmoa ympäri Yoshitomien taloa. 























Kävin yhdeksän jälkeen naapurin Takerun (eli Yoshien siskon pojan, 8v.) kanssa pienellä kävelyretkellä. Taas satoi, ei aivan kaatamalla kuitenkaan. Takeru näytti minulle läheisen leikkipuiston, jossa oli eläkeikäisiä pelaamassa krokettia. Kuljimme myös Takerun koulun kautta (se, jossa pääsin aiemmin käväisemään). Takeru saattoi olla vähän nolostunut tai jotain, emme hirveästi jutelleet. Menimme Takerun kotiin katsomaan uusimman One Piece -anime jakson ja hieman hittianime Youkai Watchia (ainakin alakouluikäisten keskuudessa hyvin suosittu).





Lounaan jälkeen minä, Yoshie, Takeru ja Masayo lähdimme käymään uudelleen Manga Souko -myymälässä. Löysin sieltä Luffy ja Shirahoshi -figuurit (One Piece) ja Natsume-figuurin, jota ei ollut ollut siellä edellisellä kerralla. Olin jo pitkään halunnut kyseisen figuurin, siinä Natsume istuu puunrungolla Nyanko-sensein kanssa pienen lammen yläpuolella. Masayo sai jostain ilmaisen pelin sellaiseen kourajuttuun, joten kokeilimme voittaa Youkai Watch -pehmon. Minä ohjasin kouran paikoilleen ja Takeru painoi nappaa-nappia. Ja voitimme sen pehmon! Koma-san istui paluumatkalla takapenkillä kanssamme. Poikkesimme myös kirjakaupassa ja supermarketissa. Kävimme myös tervehtimässä Yuuichin vanhempia näiden pitämässä kahvilassa.
Illalla söimme illallista (kaalikääryleitä!), kävin kylvyssä ja kirjoitin neljä postausta tänne blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti