keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

9.6.2015 Oooosaka!

Tiistaina piti sataa koko päivä, joten olin suunnitellut päivälle vain shoppailua. Lopulta vain aamulla ripotteli vettä, loppupäivän oli ankean pilvistä ja harmaata. Se ei haitannut.

Söin taas aamiaista Toyoko Inn -hotellin aulassa. Lähdin liikkeelle vähän ennen yhdeksää. Menin Shin-Osakan asemalle ja varasin paikan seuraavan päivän juniin eli Shinkansen Sakura 545:een Shin-Osakasta Kagoshimaan ja Tokkyuu Kirishima 10:een Kagoshimasta Miyazakiin. Varaus sujui ilman ongelmia. Ostin myös lippuautomaatista päivälipun metroa varten, sinne ei käy junapassi, kun eivät ole JR:n linjoja.

Lähdin seuraavaksi Midousuji-linjalla kohti Nambaa ja Den Den Townia, joka on vähän Tokion Akihabaraa vastaava kaupunginosa. Siellä on muun muassa Animaten myymälä sekä muita otakukauppoja. Löysin Animaten jo ennen kymmentä, joten jouduin odottelemaan hetken ennen sen aukeamista (jotenkin sinne on aina hankala löytää, vaikka olen käynyt siellä aikaisemminkin).

Ostin Animatelta Natsume Yuujinchou -mangan uusimman osan (19.), pari CD:tä (löysin One Piecen Trafalgar Law single-levyn ja Hands up! -tunnarin levyn) sekä erinäistä "krääsää". Kiertelin myös lähialueen muissa liikkeissä ja löysin (muun muuassa) Yamakan muumimukeja myyvän liikkeen. Valikoima ei ollut suuri, mutta ostin kaksi, joista toinen menee tuliaiseksi.




Kävelin jonkin matkan päähän Namban Shinsaibashin ostoskadulle. Sen päässä on kuuluisa "Glico-mies".


Vastaan tuli myös Tokyu Hands -tavaratalo, josta löysin kyniä, Nanoblockeja, pienen Elsa-palapelin ja kortteja.
Kolmen aikoihin lähdin metrolla parin pysäkin päähän Umedaan. Siellä menin HEP Five -kauppakeskukseen, jossa oli muun muassa Axes Femme -vaateketjun liike. Kagoshiman AEON:n liikkeestä löysin kivoja vaatteita, mutta Osakan liikkeestä en ostanut mitään. Kauppakeskuksen alakerrasta löysin yhden hameen, muita vaatteita en ostanut. Viiden jälkeen palasin hotellille ostoksien kanssa, jätin ne sinne ja lähdin taas asemalle tapaamaan Fumikaa. Lähdimme yhdessä Umedaan syömään Okonomiyakia. Se oli hyvää. En muistanut ottaa kuvia, mutta Fumika lähetti omat puhelimella otetut kuvansa.

Kävimme illallisen jälkeen vielä Tower Records -levykaupassa ostamassa minulle T.M.Revolutionin uuden albumin tai oikeastaan kaksi eri versiota siitä. Toisessa on mukana DVD ja toisessa on enemmän biisejä.
Kävimme myös postissa ostamassa postimerkkejä. Saa nähdä, missä vaiheessa saan aikaiseksi kirjoittaa ja lähettää postikortteja. Ehkä viimeisenä päivänä...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti